12 Nisan 2010 Pazartesi

Fog the EVLİLİK!

Bugünkü bokumu EVLİLİK'e ve dahi EVLİLER'e atçam. Sıkı durun, kemerlerinizi bağlayın ve de evliyseniz okumayın; adresimi bulup evime siyanürlü mektup göndermeniz an meselesi olabilir çünkü.

Şimdi geride kalan DEĞERLİLER'le yola devam ediyoruz. Evlilik nedir canlarım? İnsan, neden evlenir ya da? Sıra sıra siz de benim gibi kendinize sormuşsunuzdur bu soruyu. Sizin cevaplarınız önemli değil tabi, ünlü olan, blog yazan ben olduğuma göre benim cevaplarıma tapınacaksınız!

Gelelim cevaplara...

Bi kere iki insanın bi başkasının imza yetkisiyle evlenmesi için bence özbakım becerilerinden bile yoksun olması gerekir. Lan *arrak, kendi akdin yok mu da başkasının imzasına bakıyo senin bu durum demezler mi? Ben derim valla!

Daha önce de kendi feysbukumda ileti olarak paylaştığımda baya bi gümbürdetildiğim, msni açtığımda milyonlarca tehditkar, sen n'aptığını sanıyosun, bi sen mi akıllısın çevrimdışı anlık iletileri aldığım bi cevap daha var: Evlenmek gerizekalılara mahsus bir davranış biçimidir! Evlenmek ne abi! Yaşlanıp yüzüne bakılmadığında eski güzel sen'in yüzü suyu hürmetine yüzüne bakan bi başka eskimiş. Kalsın istemem çok teşekkür ederim, fazla zorlama ben yoluma giderim derdi G.Ö burda olsa!

En fenası da şu. Evlilik (Heteroseksüel evlilik i mean :) zavallı, fantazilerinde milyon kez düdüklenmesine rağmen, fiilen delinmemiş NAMUSLU kızla, 13'ünde kerhaneye götürülüp, bir hanım nasıl kullanılır dersleri almış kaşar erkeğin yapacakları sıkıcı seksleri meşrulaştırma halidir.

Ha bu arada bi arkadaşıma EVLİLİK ile ilgili bi yazı online etçeğimi söylediğimde şöyle dedi:
Evlilere koyyım, sana bişi olmasın!
(Vay ağzını yediğim! Uyh)
Tüm bekarlara selamlar, parti vercem-gelceniz mi?,

Orhan Baba-Batsın Bu Dünya

Orhan Gencebay Batsın Bu Dünya Orjinal Klibi.
Yükleyen kralorhangencebaycom. - DiÄ�er müzik videolarına göz atın.

3 yorum:

snm5e dedi ki...

evlilik hakkında kötü konuştuğumda hep aklıma şu söz geliyor "kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş" :D

Hola Tequila dedi ki...

Hiç de bile DEĞERLİ'm, hiç de bile!

Adsız dedi ki...

"Koca hiçbir zaman sevilen adamın kendisi olmayıp, ancak onun yerine konmuş benzeridir"
-Freud