12 Nisan 2010 Pazartesi

Tükmük!

Mastürbasyonu birçoğumuz sık sık yapıyoruz. Kuzenim bana bir keresinde günde yedi defa yaptığını söylemişti. O bunu söylediğinde on sekizindeydi, ben on üçümde falandım. Bi düşünmüştüm üstüne. Yedi! Kedi eti yedi diye de güldüğümü hatırlarım hep!

Mastürbasyon değişik nesnelerle yapılabiliyo. Üzerine yazabilcek kadar da ustayım mastürbasyon konusunda!

Sabunla yapanları bilirim, böyle pipinin ucuna gider, pipi yanar falan! Ben de bi süre kalıp sabun kullandım, rahatlıkla itiraf edebilirim. Bu artık ortaokul style. Bunu geçtik!

Kremle yapanları bilirim, bu sabundan daha zahmetli bit'tabi. Sabunda her halikürda temizleme işlemi mevcut, ekstrasına gerek duyulmaz. Krem, işlem sonunda temizlenmek zorunda biliyosunuz! Ki yıkamaya üşenilir genelde. Ha bi de aynı krem fenomeni vardır. Hep 'o krem' kullanılır.

Kayganlaştırıcyla yapanları bilirim, ki bu artık tamamen bilinçli mastürbatördür. Sağa sola sıçramasın diye tedbir de almıştır, gazete kağıtları yayılmıştır, üzerine her mastürbasyonda giydiği t shirtü giymiştir falan. İtiraf ediyim, hiç bu kadar biliçli olmadım. Unconsciousness benim diğer adım bilirsiniz!

Son olarak tükürükle yapanlar vardır. Ki şahit oldum, rabbim bi daha da ettirmesin inşallah. Ortalık tükmük kokar böyle, hele de geç geliyosanız artık tükürük bezi, sofra bezine döner yani. Ihıy, kusçam. En iğrenci de bu yöntem sanırım, bokla yapmak bile daha keyifli olabilir. Allah tükürükle mastürbasyon yapanların belasını versin!

Bu yasaklı konusunda bahsetmişken çıktığından beri takiplediğim Seren'in yasaklı videosunu da izletirrim şimdi size!


Seren Akiska Agresif
Yükleyen arppro. - Video klipler, sanatçı röportajları, konserler ve çok daha fazlası.

3 yorum:

kremkaramel dedi ki...

başarılı bi tecrübe sıçması olmuş:P
:)))))))))))))))))))))))))))))

Adsız dedi ki...

KK? aaa? buraya da yetişmiş....



peki sana bi soru TS;
önce kremle başlayıp baktı gelemiyor; tükürükle yapanlar ne olcak?
onlarda kayrolsun mu, mahfolsun mu?
ay bişeyler söyle?

@mehterr dedi ki...

Hahahaha çok güldüm... Bişe sorcam? Kuru yapanlar hakkında bişe yazmamışın? :P